Το Πράσινο & Μωβ στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 13:40 Το Πράσινο & Μωβ στη Λαμία

Στη Λαμία βρέθηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου ο Δομήνικος Χρυσίδης, συνεπικεφαλής του «Πράσινο & Μωβ», συνοδευόμενος από τον Ηλία Παπαθεοδώρου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της συμμαχίας, τον Παναγιώτη Στασινό, Μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου των Οικολόγων Πράσινων και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαμία στο Κέντρο», και φίλους της συμμαχίας «Πράσινο & Μωβ».

Η περιοδεία ξεκίνησε με συνάντηση με το Δήμαρχο Λαμιέων, Ευθύμιο Καραΐσκο, στην οποία συζητήθηκε το θέμα των ενεργειακών κοινοτήτων, το οποίο έχει βάλει ήδη στα σκαριά ο δήμος, θέματα διαχείρισης πρασίνου στην πόλη που πρέπει να προχωρήσουν για να γίνει η Λαμία μία πιο βιώσιμη πόλη, αλλά και ζητήματα κοινωνικής πολιτικής, τα οποία η αντιδημαρχία έβαλε ψηλά στην ατζέντα.

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο ανακαινισμένο περίπτερο στο αλσύλλιο του Αγίου Λουκά, και στις εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας έκθεσης Λαμίας όπου πρόσφατα επαναλειτούργησε μετά από πολλά χρόνια αδράνειας και που μπορεί να αποτελέσει πόλο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας για την πόλη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση