Το «ευχαριστώ» των Ξενοδόχων των Λουτρών Υπάτης στο Χρήστο Σταϊκούρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 19:09 Το «ευχαριστώ» των Ξενοδόχων των Λουτρών Υπάτης στο Χρήστο Σταϊκούρα

Μεγάλη ικανοποίηση στους επαγγελματίες ξενοδόχους στα Λουτρά Υπάτης, μετά τις ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών και υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα ότι το Υδροθεραπευτήριο της περιοχής ξεκινά τη λειτουργία του στις 10 Μαΐου και μάλιστα με μείωση του εισιτηρίου κατά 25%.

Το ευχαριστήριο:

«Η Ένωση ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υπουργό Οικονομικών κο Σταϊκούρα, για την συμβολή του στην έναρξη λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου από 10 Μαΐου και την μείωση του εισιτηρίου κατά 25%.

Για μία ακόμα φορά βρίσκεται δίπλα μας, αρωγός στην προσπάθειά μας για αξιοποίηση της περιουσίας της ΕΤΑΔ και τον χαρακτηρισμό της περιοχής σε πρότυπο τουριστικό προορισμό.

Με απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων, βάζει την υπογραφή του στην προσπάθεια ανάκαμψης της Λουτρόπολης».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση