«Έφυγε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαρί-Νοέλ Ντυκέν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 10:35 «Έφυγε» η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαρί-Νοέλ Ντυκέν

Έφυγε από τη ζωή η Καθηγήτρια του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μαρί-Νοέλ Ντυκέν, όπως έκανε γνωστό ο Θοδωρής Μεταξάς Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικής Ανάπτυξης, Τμήμα Οικονομικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Για όσες/όσους συνεργάστηκαν μαζί της ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία και μια εξέχουσα ακαδημαϊκή προσωπικότητα. Ήταν γεμάτη ευγένεια, με πίστη και αγάπη όχι μόνο για το λειτούργημα του δασκάλου αλλά για όλο το πανεπιστήμιο. Αγαπητή στους φοιτητές/τριες της τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο έχασα μια πολύ καλή μου φίλη, μια φιλότιμη συνάδελφο που με βοήθησε όποτε της το ζήτησα! Ήταν εκεί στην συγγραφή από κοινού άρθρων, στη διεξαγωγή μαθημάτων, στην αξιολόγηση διπλωματικών…και σε πολλές, πολλές ώρες συζήτησης», αναφέρει ο κ. Μεταξάς.

Η Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Σύλλογου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

«Με βαθύτατη οδύνη ο σύλλογός μας πληροφορήθηκε τον θάνατο της αγαπημένης μας συναδέλφου, της Καθηγήτριας Μαρί Νοέλ (Μαρινώ) Ντυκέν.

Η Μαρινώ, πολλά χρόνια στο Πανεπιστήμιο (από το 2006 ως ΔΕΠ), στο Τμήμα «Χωροταξίας», πέρα από έξοχη ακαδημαϊκός, ήταν υπόδειγμα συναδέλφου, και ανθρώπου με μεγάλη ευγένεια και τεράστια αποθέματα καλοσύνης. Θα λείψει σε όλους μας πολύ.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκφράζει προς τους οικείους της στην Ελλάδα και στη Γαλλία την μεγάλη θλίψη όλων των διδασκόντων και τα θερμότατα συλλυπητήριά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση