Συνελήφθη 63χρονος με ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 09:48 Συνελήφθη 63χρονος με ναρκωτικά

Βρήκαν στο κτήμα του να καλλιεργεί και τρία δενδρύλλια…

Σε έλεγχο των Λιμενικών στο αλιευτικό καταφύγιο «Παναγίτσας» στην περιοχή Δροσιάς Χαλκίδας, έπεσε 63χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε πάνω του 1,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Αμέσως συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και στη συνέχεια οι Λιμενικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κτήμα που διαχειρίζεται αποκλειστικά ο ίδιος σε αγροτική περιοχή. Εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης 1,0μ., 0,5μ. και 0,5μ. ύψους αντίστοιχα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, ενώ πρόκειται να αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για ποσοτική και χημική ανάλυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση