Ο Δήμαρχος Λαμιέων μίλησε με τους μικρούς μαθητές για τα αδέσποτα ζώα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 11:59 Ο Δήμαρχος Λαμιέων μίλησε με τους μικρούς μαθητές για τα αδέσποτα ζώα (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση του Δημάρχου Λαμιέων με τους μαθητές της ΣΤ ΄1 Τάξης του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Οι «ανησυχίες – ευαισθησίες» για τα αδέσποτα ζώα και ο τρόπος που διαχειρίζεται ο Δήμος Λαμιέων το σημαντικό αυτό ζήτημα αποτέλεσε το αντικείμενο συζήτησης των μαθητών της ΣΤ΄ 1 Τάξης του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου με το Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Λαμίας. Η έντονη ενσυναίσθηση των μικρών μαθητών για ένα μείζον κοινωνικό και φιλοζωικό θέμα αποτυπώθηκε μέσα από μια έκθεση επιχειρηματολογίας που προετοίμασαν οι μαθητές ακόμη και σε μορφή προτάσεων προς το Δήμαρχο με θέμα τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, θέλοντας να συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην επίλυση του προβλήματος.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις ιδέες που ανέπτυξαν οι μαθητές και τους ενημέρωσε για τη σειρά έργων και δράσεων της Δημοτικής Αρχής με αποκορύφωμα την μελλοντική κατασκευή ενός νέου και μεγάλου πάρκου αδέσποτων ζώων που θα δώσει σημαντικές λύσεις, δείχνοντας παράλληλα το επίπεδο του πολιτισμού της περιοχής με την προστασία και την περίθαλψη τους.

Ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση με το Δήμαρχο Λαμιέων ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και την εκπαιδευτικό της ΣΤ ΄ 1 Τάξης του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Βασιλική Γκόφη  για τις πρωτοβουλίες, προτάσεις και δράσεις και πάνω απ’ όλα τις φιλοζωικές τους ανησυχίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση