Λαμία: Ξεχασμένη κατσαρόλα στη φωτιά κινητοποίησε την Πυροσβεστική (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 08:30 Λαμία: Ξεχασμένη κατσαρόλα στη φωτιά κινητοποίησε την Πυροσβεστική (ΦΩΤΟ)

Η άμεση επέμβαση περιόρισε τη ζημιά στα κουζινικά σκεύη…

Οι καπνοί που έβγαιναν από διαμέρισμα πολυκατοικίας δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα το βράδυ της Δευτέρας (12/6), κινητοποίησε ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας.

Συγκεκριμένα σε διαμέρισμα επί της οδού Αιγίνης, μαγειρικό σκεύος (κατσαρόλα) φαίνεται να είχε ξεχαστεί στη φωτιά και είχε γεμίσει ο τόπος καπνούς. Το ανησυχητικό ήταν ότι η ιδιοκτήτρια απουσίαζε και αυτό μεγάλωσε την αγωνία των γειτόνων που είδαν τελικά τους πυροσβέστες να ανοίγουν την πόρτα και να απομακρύνουν το καμένο σκεύος.

Δείτε βίντεο:

Συνολικά επιχείρησαν τρία οχήματα, ενώ ακόμη δύο ήταν σε ετοιμότητα, καθώς δε γνώριζαν το μέγεθος της ζημιάς και αν είχε επεκταθεί η πυρκαγιά.

Επίσης πληρώματα των Ομάδων ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο και έκλεισαν την οδό για την απρόσκοπτη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση