Εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γοργοποτάμου (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 14:21 Εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γοργοποτάμου (ΦΩΤΟ)

Εθελοντική αιμοδοσία: Προσφορά ζωής - "Επειδή και στην αιμοδοσία όλοι μαζί μπορούμε".

Με μεγάλη χαρά το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου συμμετείχε  στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος «Δώσε Ζωή» την Κυριακή 11/06/2023 στο Πνευματικό Κέντρο Μοσχοχωρίου. Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και η παρότρυνση των γονιών και φίλων σ΄ αυτή την υπέρτατη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη.

Οι μικροί μαθητές εξοικειώθηκαν με τη διαδικασία της αιμοδοσίας, ενημερώθηκαν από τους εθελοντές του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Λαμιέων και πήραν χρήσιμες πληροφορίες από το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λαμίας. Με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τη φιλοξενία με όμορφες αυτοσχέδιες κάρτες που χάρισαν στους αιμοδότες και το προσωπικό.             

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση