Αναβλήθηκε η δίκη των αδελφών που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή βία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 16:38 Αναβλήθηκε η δίκη των αδελφών που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή βία

Με τι περιοριστικό όρο αφέθησαν ελεύθεροι…

Για την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στη 1 το μεσημέρι, αναβλήθηκε η δίκη από το Αυτόφωρο Τριμελές των δύο αδελφών από την Αταλάντη που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του ενός, αλλά και ενός ακόμη ατόμου το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) στην πλατεία της κωμόπολης.

Ο λόγος της αναβολής ήταν το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο αδελφών, προκειμένου να λάβουν σε γνώση τους το περιεχόμενο των ιατρικών πιστοποιητικών από το Νοσοκομείο Λαμίας και το Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους, το Δικαστήριο ήρε την κράτησή τους με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζουν τους παθόντες σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση