Αχλάδι Φθιώτιδας: Ψάρευε παράνομα το βράδυ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 07:42 Αχλάδι Φθιώτιδας: Ψάρευε παράνομα το βράδυ

Κατασχέθηκε και καταστράφηκε μέρος του εξοπλισμού, ενώ του επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα…

Ένα ερασιτέχνη ψαροντουφεκά, κάτοικο Μαγνησίας να αλιεύει με φακό, εντόπισαν σε προγραμματισμένη τους περιπολία στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας βραδινές ώρες της Τρίτης (13/6)  σε θαλάσσια περιοχή του Αχλαδίου  του Δήμου Στυλίδας,.

Ο άντρας βρισκόταν σε κανό και είχε αλιεύσει συνολικά 8,5 κιλά διαφόρων ψαριών όπως Σαργούς, σικιούς , σουπιές , συναγρίδες και φαγριά τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την αλιευτική νομοθεσία.

Ακόμη κατασχέθηκαν  ένας υποβρύχιος φακός ο οποίος καταστράφηκε επί τόπου όπως προβλέπει η νομοθεσία, μια αυτόνομη καταδυτική συσκευή (φιάλη) μαζί με τα παρελκόμενα (ρυθμιστής πίεσης).  

Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων   κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της Αλιευτικής Νομοθεσίας καθώς και του Γενικού Κανονισμού Λιμένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση