Κυκλοφοριακή Αγωγή για τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού Σπερχειάδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 17:12 Κυκλοφοριακή Αγωγή για τους μαθητές του Παιδικού Σταθμού Σπερχειάδας

Το τραγούδι των… εκκολαπτόμενων οδηγών στο Διοικητή του ΑΤ Σπερχειάδας Γιώργο Σταθοκώστα…

«Όταν στο δρόμο περπατάς πάντα να κοιτάς τι χρώμα έχουν τα φανάρια. Πράσινο περνάς, πορτοκάλι προσέχεις, κόκκινο σταματάς. Stop, stop, stop!!» τραγούδησαν οι μαθητές του Παιδικού Σταθμού Σπερχειάδας, στον Διοικητή του Α.Τ Σπερχειάδας, Αστυνόμο Α’ Γεώργιο Σταθοκώστα και την Ανθυπαστυνόμο Ελένη Γαλάνη, στο πλαίσιο της ενότητας Κυκλοφοριακή Αγωγή.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και οι… εκκολαπτόμενοι οδηγοί το απόλαυσαν ιδιαίτερα, αφού οι αστυνομικοί έπαιξαν μαζί τους και στο τέλος μάλιστα τους άφησαν να χαρούν το περιπολικό και τους ήχους της σειρήνας του!

Τα παιδιά επίσης με τις οδηγίες του κ. Σταθοκώστα παρακολούθησαν εκπαιδευτικά βίντεο και συγχρόνως είδαν σε φωτογραφίες και έμαθαν βασικά σήματα του ΚΟΚ, αλλά και να περπατούν με ασφάλεια στο πεζοδρόμιο και στις διαβάσεις πεζών.

Ο Διοικητής του ΑΤ Σπερχειάδας επί πολλά χρόνια υπήρξε εκπαιδευτής στις Σχολές της ΕΛ.ΑΣ., πιστεύουμε όμως ότι οι συγκεκριμένοι ήταν οι καλύτεροι μαθητές του!...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση