Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 12:22 Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι διακοπές ρεύματος στο Δήμο Λοκρών

Δείτε περιοχές και ώρες διακοπής…

Οι εργασίες σύνδεσης των Φωτοβολταϊκών πάρκων συνεχίζονται στη Λοκρίδα και θα έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λοκρών το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το Γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Αταλάντη.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 θα έχουμε διακοπή ρεύματος στα καταστήματα παραλίας Σχοινιά και στα γύρω σπίτια από τις 08:00’ το πρωί  έως τις 15:00’ το μεσημέρι.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, οι διακοπές ρεύματος θα γίνουν στις Λιβανάτες, από το δημοτικό σχολείο, παλιά αστυνομία, Όνειρο, πρατήριο Καραΐσκου, Νίκος Ανέστης, τμήμα πλατείας, ουζερί Μπλόφας και προς την δεξαμενή από τις 08:00’ το πρωί  έως τις 16:00’ το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση