Σήμερα το 1ο Street Food Festival στην Αγία Μαρίνα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 08:25 Σήμερα το 1ο Street Food Festival στην Αγία Μαρίνα!

Γεύσεις από όλο τον κόσμο, γλυκά, δροσερά cocktails και υπέροχη μουσική, θα συνθέσουν μία φοβερή ατμόσφαιρα, στο γραφικό λιμάνι της Αγίας Μαρίνας - Σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου, από τις 7:30 το απόγευμα.

Τη διεξαγωγή του 1ου Street Food Festival συνδιοργανώνουν ο Εξωραϊστικός - Πολιτιστικός Σύλλογος «Αγία Μαρίνα» με τον Δήμο Στυλίδας, την Κοινότητα Αγίας Μαρίνας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, από τις 7:30 το απόγευμα στο γραφικό λιμάνι της Αγίας Μαρίνας.

Γεύσεις και μυρωδιές από όλο τον κόσμο με τον σεφ Frank Tsilipano, τον Thanasi Ragka και το Food Locker by Konstantinos Kokkotas από το MasterChef, συμπληρώνοντας με τις γλυκές λιχουδιές ο Χρήστος Κόκκινος.

Και φυσικά δε θα λείψουν τα δροσερά κοκτέιλ από το Starfall van bar, καθώς και ο dj George Kolovos που θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του σε μια βραδιά…όνειρο!!!

Ευελπιστούμε με τη συμμετοχή σας να γίνει μια όμορφη καλοκαιρινή συνήθεια στο χωριό μας.

Να μη λείψει κανείς!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση