Το "Ευχαριστώ" των εργαζομένων της Agroinvest

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 07:20 Το "Ευχαριστώ" των εργαζομένων της Agroinvest

Διαβάστε το ευχαριστήριο των εργαζομένων της εταιρείας Agroinvest, για τις γενναίες αυξήσεις που δόθηκαν στο σύνολο του προσωπικού.

«Το Σωματείο Εργαζομένων της Agroinvest AEBE θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ιωάννη Βογιατζή και τον Γενικό Διευθυντή του εργοστασίου Σεργιάδη Δημήτριο, που για μία ακόμα φορά, στάθηκαν δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους και αποφάσισαν αυξήσεις μισθών από 15-25% για το σύνολο των εργαζομένων.

 Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι από την πλευρά μας αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος αυτών των μισθολογικών αυξήσεων και συνυπολογίζοντας την δύσκολη συγκυρία, δεσμευόμαστε όπως μέχρι σήμερα έτσι και στο μέλλον να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την εταιρία μας».

Για το Δ.Σ.
 -Ο-                                                            -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                     ΜΑΛΙΣΣΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση