Σκιάθος: Αεροπλάνο σηκώνει στον αέρα τουρίστες στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 10:48 Σκιάθος: Αεροπλάνο σηκώνει στον αέρα τουρίστες στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Η Σκιάθος ξανά στο επίκεντρο για τα όσα συμβαίνουν στο αεροδρόμιο του νησιού «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Αεροπλάνο απογειώνεται και οι τουρμπίνες παρασύρουν τον κόσμο προς τη θάλασσα…

Είναι επικίνδυνο αλλά ορισμένοι συνεχίζουν να ρισκάρουν στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Μαζεύονται στο πίσω μέρος για να καταγράψουν προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων. Η Σκιάθος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο με αφορμή ένα νέα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Με αεροπλάνο να απογειώνεται και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να «εκτοξεύεται» προς τη θάλασσα.

Υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται ή να αποδειώνεται δίπλα τους και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως φαίνεται σε νέο βίντεο που ανέβασε ένας Βρετανός στο Twitter, την περασμένη εβδομάδα η κατάσταση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου παραμένει η ίδια.

«Ένα μικρό δείγμα για το απόλυτο χάος που επικρατεί όταν οι άνθρωποι υποτιμούν τη δύναμη των κινητήρων των αεροσκαφών», γράφει σε ανάρτησή του, στην οποία φαίνεται πως κάποιοι έχουν πέσει κάτω.

Σημειώνεται πως δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου καθώς η δύναμη των κινητήρων μπορεί εύκολα να παρασύρει ανθρώπους.

Τόσο η δημοτική Αρχή, όσο και η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, κατά καιρούς έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση πολλών προειδοποιητικών πινακίδων στην περιοχή. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να μην είναι προσεκτικοί και να το βλέπουν ως… διασκέδαση.

Τα βίντεο από αυτές τις στιγμές… «διασκέδασης» στο νησί πρωταγωνιστούν συχνά-πυκνά όχι μόνο στα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και στα βρετανικά. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που κυκλοφόρησε από την Mirror και την Daily Mail.

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση