Φθιώτιδα: Έβρισκε τρόπο να μπαίνει στα σπίτια και να κλέβει ηλικιωμένους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 12:57 Φθιώτιδα: Έβρισκε τρόπο να μπαίνει στα σπίτια και να κλέβει ηλικιωμένους

Ταυτοποιήθηκε 53χρονος για τρεις κλοπές…

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, εξιχνιάσθηκαν τρεις (3) κλοπές σε σπίτια, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα μεταξύ 30-05 έως 21-06-2023, σε Δομοκό και Λαμία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός 53χρονου Έλληνα, ο οποίος κινούνταν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και προσέγγιζε ηλικιωμένους. Συνήθως τους εντόπιζε στις αυλές τους και πιάνοντας την κουβέντα έβρισκε τρόπο να «τρυπώνει» στα σπίτια και να κλέβει τις οικονομίες τους. Υπήρξε περίπτωση όμως που έκλεψε χρηματικό ποσό που είχε πάνω του ο ηλικιωμένος - θύμα του.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν με τη μέθοδο της απασχόλησης ή με άλλους τρόπους έχει εμπλοκή και σε άλλες παρόμοιες κλοπές που έχουν καταγγελθεί, ενώ ερευνάται και η ύπαρξη συνεργών του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση