Φθιώτιδα: Πλήρωσε ακριβά την… «απολύμανση»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 09:04 Φθιώτιδα: Πλήρωσε ακριβά την… «απολύμανση»

Πριν καλά καλά καταλάβει τι συμβαίνει είχαν κάνει φτερά 2.000 ευρώ…

Θύμα απατεώνων έπεσε 77χρονη στην Υπάτη, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη έχασε 2.000 ευρώ και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής (30/6), όταν έξω από το σπίτι της σταμάτησε ένα αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκε μία γυναίκα που της συστήθηκε ως υπάλληλος εταιρίας απολύμανσης για covid-19.

Δυστυχώς, το μόνο που είχε στο μυαλό της η άγνωστη γυναίκα ήταν να απασχολήσει την ηλικιωμένη και να της αρπάξει ότι οικονομίες βρήκε, γύρω στα 2.000 ευρώ, ενώ έβαλε στο χέρι και κοσμήματα.

Στα επόμενα λίγα λεπτά η δράστιδα είχε μπει στο αυτοκίνητο όπου την περίμενε συνεργός της και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία το ίδιο μεσημέρι, δυστυχώς όμως οι αναζητήσεις είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση