Τροχαίο με δύο μηχανάκια μέσα στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 08:02 Τροχαίο με δύο μηχανάκια μέσα στη Λαμία - Δείτε εικόνες

Δυο κοπέλες και ένας νεαρός διακομίστηκαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας…

Σύγκρουση δικύκλων σημειώθηκε στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (4/7) στη γνωστή διασταύρωση Εκκλησιών και Λεβαδίτου στη Λαμία.

Το ένα μηχανάκι με νεαρό οδηγό ανέβαινε κανονικά της Λεβαδίτου, ενώ το άλλο δίκυκλο με επιβάτες δύο νεαρά κορίτσια, κινούνταν στην οδό Εκκλησιών που έχει το «STOP».

Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύγκρουση ο πρώτος οδηγός έπεσε άσχημα στο οδόστρωμα, ευτυχώς όμως φορούσε κράνος και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Με γρατσουνιές τη γλύτωσαν και τα δύο κορίτσια, οδηγός και συνοδηγός από το δεύτερο μηχανάκι. Ωστόσο και οι τρεις τους διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προληπτικά στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε φωτογραφίες:

Το συμβάν κατέγραψε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση