Το "αντίο" του Νίκου Τζήμα μετά από 20 χρόνια στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 09:12 Το "αντίο" του Νίκου Τζήμα μετά από 20 χρόνια στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Διαβάστε το μήνυμα του Νίκου Τζήμα για την λήξη της διευθυντικής θητείας από το Μουσικό Σχολείο.

Μετά από 20 χρόνια θητείας στην Δ/νση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας αποχωρώ και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς τους συντελεστές που μαζί δημιουργήσαμε αυτό το σπουδαίο εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό Σχολείο.

Πρώτα και πάνω από όλα ευχαριστώ τους συναδέλφους μου, που όλα αυτά τα χρόνια εμπνεύστηκαν και πίστεψαν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και συγκριτικά πλεονεκτήματα του σχολείου, αγάπησαν και αγαπούν τους μαθητές και τις μαθήτριές τους και κατάφεραν να διδάξουν ήθος, καλλιέργεια, παιδαγωγική και αναλυτικό πρόγραμμα. Τους φίλους υποδιευθυντές μου, που συμμετείχαν στο όραμα και συνέβαλλαν στην πραγμάτωσή του.

Όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έζησαν μαζί μας 6 χρόνια την μαγεία του Μουσικού Σχολείου. Την καθημερινή γιορτή της μάθησης και της σχολικής ζωής. Μας δείχνουν καθημερινά την εκτίμησή τους, την αναγνώρισή τους και κυρίως την αγάπη τους, που αποτελεί για μας την μεγαλύτερή μας ανταμοιβή.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και τους Προέδρους τους, που στήριξαν τ ον θεσμό και πίστεψαν ότι το μικρό Μουσικό Σχολείο των πρώτων ετών λειτουργίας, έγινε με την πάροδο των ετών και την βοήθειά τους, το μεγαλύτερο Σχολείο στην περιφέρειά μας.

Τους Υπουργούς και Βουλευτές μας, τους Περιφερειάρχες και τους Αντιπερειφεριάρχες, τους Δημάρχους τους Περιφερειακούς Δ/ντες, και Δ/ντες Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους ανώνυμους και επώνυμους χορηγούς μας, που συνεργάστηκαν μαζί μας και στήριξαν το Μουσικό Σχολείο. Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών, που από την πρώτη ημέρα της θητείας του, αναγνώρισε την τεράστια εκπαιδευτική και πολιτιστική συμβολή του Μουσικού Σχολείου στην πόλη της Λαμίας και βοήθησε  καθοριστικά στην στελέχωσή του, με μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό καθηγητών μουσικής, έτσι ώστε να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα όμορα Μουσικά Σχολεία της Θεσσαλίας.

Εύχομαι ολόψυχα στον νέο Διευθυντή, τους συναδέλφους μου και τους μαθητές του Σχολείου να διατηρήσουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Σχολείου και να το οδηγήσουν ακόμα ψηλότερα.

Νίκος Τζήμας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση