H εμπειρία του Hot Air Balloon Festival 2023 …απογείωσε τη διάθεση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 15:18 H εμπειρία του Hot Air Balloon Festival 2023 …απογείωσε τη διάθεση

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2023 έλαβε χώρα το πολυαναμενόμενο Festival αερόστατων, στο Μουρίκι Θηβών, στο φυσικό τοπίο πλησίον της λίμνης Υλίκης.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φαντασμαγορικό θέαμα σε ένα πολυδιάστατο event.

Ο κ.Γιώργος Γιαννάκης ο οραματιστής και διοργανωτής αυτού του πρωτότυπου φεστιβάλ έδωσε και φέτος το ξεχωριστό στίγμα υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Θηβαίων και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Το GREECE HOT AIR BALLOON FESTIVAL 2023 είναι ένα πολυδιάστατο υπερθέαμα με αερόστατα που πετούν στον ουρανό και με παράλληλες πολυθεματικές εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Οι επισκέπτες βίωσαν μια μοναδική σύνθεση εμπειριών που θα μείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στη μνήμη τους.


Η εκδήλωση άρχισε στις 18:00 με πλούσιες εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα του Armonia ZEN για παιδιά και για μεγάλους. Στίβος περιπέτειας, ( τύπου Survivor ) παιχνίδια με αλεξίπτωτο και αερόστατο, γιγάντιο Jenga, ξύλινα σκι και πολλά ακόμα διασκεδαστικά παιχνίδια. Επίσης μπαλονοκατασκευές και Body and Face painting διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους.Η χορευτική ομάδα Baila Conmigo διασκέδασε το κοινό με Salsa και Bachata ρυθμούς.

Η Έλενα Ξυδιά η “ Ιπτάμενη πιανίστρια” έδωσε μια μοναδική παράσταση παίζοντας πιάνο κυριολεκτικά …στον αέρα, ενώ ο Έλληνας πιλότος Δημήτρης Κολιάκος, με παγκόσμιες διακρίσεις στο paramotor – paragliding με ειδίκευση στα ακροβατικά, πραγματοποίησε μια ακροβατική χορογραφία που άγγιξε τα 6G force. Επίσης παρουσίασε εντυπωσιακό άλμα από αερόστατο και νυχτερινή πτήση ανάμεσα στα αερόστατα.
Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον «Fire Artist of the year 2022», Αντώνη Πασβάντη που κέρδισε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στο Ταλίν της Εσθονίας και παρουσίασε ένα εντυπωσιακό Fire show που αποτελούνταν από δυναμικές χορογραφίες με πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα.



Λίγο αργότερα η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, εμφανίστηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και η Ανχελίτα θα ξεσήκωσε το κοινό μαζί με τις εντυπωσιακές χορεύτριες που την πλαισίωναν. Fashion show, Laser show, πυροτεχνήματα και το φαντασμαγορικό Night Glow show με τα φωτισμένα αερόστατα έκαναν το κλείσιμο του Festival μοναδικό.


Σε όλη τη διάρκεια του event οι Dj του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού στην Ελλάδα Athens Dj 95,2 ανέβασαν το κέφι ψηλά.
Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν να ζήσουν την εμπειρία δίπλα στη Λίμνη ενώ πτήσεις με τα αερόστατα θα πραγματοποιούνται συνεχώς έως και τον Οκτώβρη.
Ένα φεστιβάλ τόσο μοναδικό που αναδεικνύει τον φυσικό πλούτο της περιοχής και προσελκύει κοινό από κάθε γωνιά της χώρας, ευχόμαστε να γίνει ένας θεσμός που θα παγιωθεί και θα ταυτίσει το όνομά του με τη Θήβα!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση