Πέθανε ο Λαρισαίος τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός -Ο ερμηνευτής του θρυλικού «Για τα μάτια του κόσμου»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 21:28 Πέθανε ο Λαρισαίος τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός -Ο ερμηνευτής του θρυλικού «Για τα μάτια του κόσμου»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός, ο οποίος ερμήνευσε το θρυλικό λαϊκό άσμα «Για τα μάτια του κόσμου».

Τη θλιβερή είδηση για την απώλεια του τραγουδιστή έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα social media ο ηθοποιός Πάνος Σουπιάδης. Όπως έγραψε ο ηθοποιός στη σελίδα που διατηρεί στο Facebook, ο εκλιπών νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

«Έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος Λαρισαίος τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός σε ηλικία 70 ετών. Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει αύριο Τρίτη 11/7 στον Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας στο κέντρο Θεσσαλονίκης», έγραψε ο Πάνος Σουπιάδης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ποιος ήταν ο τραγουδιστής Χρήστος Αυγερινός

Ο Χρήστος Ντάπος (όπως ήταν το πραγματικό του ονοματεπώνυμο) γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 1953 στη Λάρισα. Με το όνομα «Αυγερινός» έκανε εμφανίσεις σε κοσμικά κέντρα της θεσσαλικής πόλης και όχι μόνο, τραγουδώντας τα σουξέ της εποχής ενώ συγχρόνως έπαιζε σαξόφωνο.

Ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας τα πρώτα του βήματα στο πλευρό της Τζένης Βάνου. Το πρώτο του τραγούδι ήταν «Είναι σε δίλλημα», αλλά την τεράστια επιτυχία τη σημείωσε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με το τραγούδι «Για τα μάτια του κόσμου».

Έχει κυκλοφορήσει συνολικά 8 δίσκους, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Τραγούδησε σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες δίπλα σε σημαντικά ονόματα του εγχώριου πενταγράμμου, στην Κύπρο, στην ομογένεια της Αμερικής και της Γερμανίας, αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση