Τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας επισκέφτηκαν μέλη της ΕΑΣΥΦ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 00:46 Τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας επισκέφτηκαν μέλη της ΕΑΣΥΦ

Με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας είχε συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας Ηλίας Κ. Σανίδας, όπου και συζητήθηκαν τα θέματα του κλάδου τους, αναζητώντας λύση σε αυτά.

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, στη συνάντηση συμμετείχαν οι:     Τριανταφύλλης Νικόλαος (Πρόεδρος), Κοσμάς Ευθύμιος (Αντιπρόεδρος), Ξηνταράς Δημήτρης (Ταμίας) και Γραμματίκας Γεώργιος (Οργανωτικός Γραμματέας).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, Ηλίας Κ. Σανίδας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους για το υψίστης σημασίας για την κοινωνία της Φθιώτιδας λειτούργημα που επιτελούν, υπογραμμίζοντας ότι θα συμβάλει μέσω της αγαστής και στενής συνεργασίας στη διευκόλυνση και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των πολιτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση