Υπενθύμιση από την ΕΠΣΦ για εγγραφή των σωματείων στο μητρώο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 12:22 Υπενθύμιση από την ΕΠΣΦ για εγγραφή των σωματείων στο μητρώο

Καταληκτική ημερομηνία η 31η Ιουλίου…

Την υποχρέωση εγγραφής των αθλητικών σωματείων στο μητρώο αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων, ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες και διοργανώσεις, αλλά και να χρησιμοποιούν δημοτικές και εθνικές εγκαταστάσεις, υπενθυμίζει στα μέλη της η ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το τελευταίο έγγραφο του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου, η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών αθλητικών σωματείων έχει εγγραφεί στο μητρώο και ταυτόχρονα έχει επικαιροποιήσει τα στοιχεία για την επανεγγραφή τους σε αυτό, υποβάλλοντας την σχετική αίτηση στη πλατφόρμα.

Ωστόσο, από την εξέταση των στοιχείων διαπιστώνεται ότι υπάρχουν αθλητικά σωματεία που δεν έχουν ολοκληρώσει την προβλεπόμενη διαδικασία είτε ευρισκόμενα σε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης είτε (πολύ λιγότερα) δεν έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα για την έναρξη και την ολοκλήρωση αυτών των διαδικασιών.

Αποκλειστική προθεσμία για όλες τις παραπάνω ενέργειες είναι η 31η Ιουλίου 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση