Κάλεσμα για συγκρότηση "Εθελοντικών Ομάδων Πυροπροστασίας"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:24 Κάλεσμα για συγκρότηση "Εθελοντικών Ομάδων Πυροπροστασίας"

Από τον Όμιλο Φίλων Δάσους Λαμίας: 'Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε ότι απέμεινε".

Κάλεσμα για συγκρότηση "Ομάδων Πυροπροστασίας"σε μεμονωμένους πολίτες και συλλόγους της περιοχής μας.

Η παρουσία όλων είναι επιθυμητή για καταγραφή και ενημέρωση.

Αυτή την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 9.00 μμ στον Άγιο Λουκά (παρκάκι Αχιλλέα, απέναντι της νέας εκκλησίας του Αγ. Λουκά)

Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους έχει συγκροτήσει και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια, πιστοποιημένη ομάδα έκτακτης ανάγκης ενταγμένη στο Μητρώο της Πολιτικής Προστασίας.

Ποτέ όμως δεν είμαστε αρκετοί. Η έκκληση μας για ένταξη πολιτών στην ομάδα πολιτικής προστασίας του ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ που έχουν τον εθελοντισμό σαν τρόπο ζωής και προσφορά στον συνάνθρωπο και τον τόπο μας,είναι συνεχόμενη σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Φροντίζοντας για την ενημέρωση και εκπαίδευση όλων αυτών με την επίβλεψη των αρμοδίων αρχών και υπηρεσιών θα είμαστε έτοιμοι ανά πάρα στιγμή σε όποια έκτακτη ανάγκη κληθούμε να συμμετέχουμε”.

Και τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες προ των πυλών, η ομάδα μας κρίνεται απαραίτητη και χρήσιμη για την πυροπροστασία της περιοχής μας, κάνοντας περιπολίες στα αστικά άλση της πόλης μας, στο Κάστρο, στον Προφήτη Ηλία, το Ισαδάκι, στο Σανατόριο,στην Αγ Παρασκευή, στο Λόφο Μιχαήλ και Γαβριήλ και όπου αλλού μας ζητηθεί.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)
e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: Όμιλος Φίλων Δάσους Λαμία
www.omfidas.blog

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση