Καύσωνας: Με 44άρια και την επόμενη εβδομάδα - Οι θερμοκρασίες έως τις 23 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 08:29 Καύσωνας: Με 44άρια και την επόμενη εβδομάδα - Οι θερμοκρασίες έως τις 23 Ιουλίου

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι έρχονται 44άρια και την επόμενη εβδομάδα. 

Ειδικότερα εν μέσω της κορύφωσης του καύσωνα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι «για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικό ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!».

Αναφέρει επίσης ότι στους κλειστούς κάμπους πρέπει να υπολογίσουμε έως και 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία, ενώ Κυριακή 16/7 μέχρι και Τετάρτη 19/7 στη δυτική πεδινή Ελλάδα πρέπει να υπολογιστούν έως και 3 βαθμοί υψηλότερη θερμοκρασία. «Στις ορεινότερες περιοχές 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία αντίστοιχα, στα παραθαλάσσια αλλά και στα νησιά 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία».

Δείτε τις θερμοκρασίες έως τις 23 Ιουλίου: 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση