Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Διευθυντής Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 15:58 Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του ο Διευθυντής Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κωνσταντίνος Σπαλιώρας και η Εκπαιδευτικός Αικατερίνη Πατσιούρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στην Πιαλεία Τρικάλων…

Μια νέα αρχή στη ζωή του πραγματοποίησε ο  Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κωνσταντίνος Σπαλιώρας με την εις γάμον κοινωνία με την εκλεκτή της καρδιάς του Αικατερίνη Πατσιούρα Τεχνολόγο Τροφίμων και Οικονομολόγο Ειδικής Αγωγής.

Το μυστήριο τελέστηκε στο εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία στην Πιαλεία Τρικάλων, τόπος καταγωγής της νύφης, ιεροργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών και Κυθήρων και Αντικυθήρων  κ.κ. Σεραφείμ.

Στο μυστήριο συμμετείχαν ιερείς της τοπικής Εκκλησίας και της Μητροπόλεως Φθιώτιδας, όπως και ο ιερέας της ενορίας Ζηλευτού τόπος καταγωγής του γαμπρού, π. Δαυίδ Νεγιάννης.

Κουμπάροι ήταν οι Ευδοξία Μάλλιου και Γιάννης Πολίτης.

Το ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας, η πρώην βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ Ελένη Μακρή - Θεοδώρου, οι δήμαρχοι από τη Φθιώτιδα, Λαμιέων Ευθύμιος Καραϊσκος, Μακρακώμης Γεώργιος Χαντζής, Δομοκού Χαράλαμπος Λιόλιος, και Πύλης Τρικάλων Κωνσταντίνος Μαράβας. Επίσης πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του ζευγαριού από το χώρο της εκπαίδευσης, ανάμεσά τους, η Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Ελένη Μπενιάτα, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Ευθύμιος Γκούμας και ο Περιφερειακός Επόπτης του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Μαρκαντώνης.

Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο Apollis Hotel στο Μουζάκι Καρδίτσας, στο οποίο έλαβαν χώρα παραδοσιακά έθιμα του γάμου, όπως το σταύρωμα και το προσκύνημα της προβέντας από τη νύφη και το κέρασμα του γλυκού στους νεόνυμφους από την πεθερά και μητέρα του γαμπρού Βασιλικη Σπαλιώρα. Ακολούθησε χορός μέχρι τις πρωινές ώρες.

Δείτε ένα βίντεο από τις πιο όμορφες στιγμές των νεονύμφων.

Το LamiaReport εύχεται στους νεόνυμφους «βίο ανθόσπαρτο», καθώς και πολλές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση