Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας στηρίζει τους Νοσοκομειακούς γιατρούς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 08:48 Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας στηρίζει τους Νοσοκομειακούς γιατρούς

Ο ΙΣΦ είχε επισημάνει τα προβλήματα πριν λίγους μήνες, αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας συμφωνεί απόλυτα με το δελτίο τύπου της  Ε.Ν.ΙΑ.Λ (Ένωση  Νοσοκομειακών  Ιατρών Λαμίας) το οποίο περιγράφει με ακρίβεια την κατάσταση στο Γ.Ν. Λαμίας και τις δύσκολες συνθήκες λειτουργίας και  εφημέρευσης στο Τ.Ε.Π (Τμήμα  Επειγόντων Περιστατικών), αλλά και στις υπόλοιπες κλινικές του Νοσοκομείου μας.

Τις ανωτέρω συνθήκες προσπαθήσαμε με καλή πρόθεση να αναδείξουμε στην στατιστική έρευνα που προ ολίγων μηνών δημοσιεύσαμε, η οποία δυστυχώς σύντομα ξεχάστηκε κάτω από τις προεκλογικές εξαγγελίες για αναβάθμιση του Ε.Σ.Υ και του Νοσοκομείου Λαμίας. 

Στηρίζουμε και παραμένουμε στο πλευρό των συναδέλφων του Νοσοκομείου  και της Ε.Ν.ΙΑ.Λ.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση