Λαμία: Ωράριο καταστημάτων λόγω καύσωνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 09:35 Λαμία: Ωράριο καταστημάτων λόγω καύσωνα

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας.

«Σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ισχύει η προηγούμενη απόφασή μας όσο η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας, του Δήμου και του Υπουργείου ,προειδοποιούν για ακραία καιρικά φαινόμενα .

Ειδικότερα, προτείνεται η λειτουργία των καταστημάτων να διαρκεί μέχρι τη 1:00 το μεσημέρι και το απογευματινό άνοιγμα να μετατίθεται στις 6:00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ευελπιστούμε στην υιοθέτηση της πρότασής μας, συμβάλλοντας με τη συγκεκριμένη αλλαγή στην διευκόλυνση των μετακινήσεων των εργαζομένων , των καταναλωτών αλλά και των ιδιοκτητών, με ευνοϊκότερες καιρικές συνθήκες.

Επίσης με τη μη λειτουργία των καταστημάτων μειώνουμε τον κίνδυνο για υπερφόρτωση του ενεργειακού δικτύου και πιθανή βλάβη που ίσως επηρεάσει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη κλιματισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση