Πυρκαγιά στην εθνική οδό μετά από τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 08:16 Πυρκαγιά στην εθνική οδό μετά από τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μετά τη σύγκρουση δύο οχημάτων άρπαξε φωτιά το δάσος που ήταν δίπλα στην εθνική οδό - Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1:40'  το μεσημέρι του Σαββάτου στο 100 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Υλίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η πυρκαγιά ξεκίνησε όταν συγκρούστηκαν ένα ΙΧ με ένα φορτηγό και από κάποιον σπινθήρα άρπαξαν οι πευκοβελόνες που ήταν στο πρανές του δρόμου.

Επειδή στο σημείο υπάρχει πυκνή βλάστηση και πεύκα, οι φλόγες εξαπλώθηκαν πολύ γρήγορα με τη βοήθεια του αέρα και των υψηλών θερμοκρασιών.

Δείτε βίντεο με το ξεκίνημα της πυρκαγιάς από διερχόμενο οδηγό.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις από Φθιώτιδα, Βοιωτία και Άμφισσα, ενώ κάνουν ρίψεις από αέρος και πέντε συνολικά πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Η πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη ωστόσο οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν καταφέρει να την οριοθετήσουν και είναι θέμα χρόνου να τεθεί υπό έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση