Τα συγκινητικά πλάνα με σκυλάκια που πίνουν νερό από τα χέρια πυροσβέστη στη φωτιά στα Δερβενοχώρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 13:39 Τα συγκινητικά πλάνα με σκυλάκια που πίνουν νερό από τα χέρια πυροσβέστη στη φωτιά στα Δερβενοχώρια

Θύματα της μεγάλης φωτιάς που είχε ξεσπάσει στα Δερβενοχώρια ήταν και πολλά ζώα, (όπως δύστυχα σκυλιά), που άλλα κάηκαν από την πύρινη λαίλαπα και άλλα έμειναν τρομοκρατημένα στις καμένες εκτάσεις χωρίς νερό και φαγητό.

Οι πυροσβέστες που μετείχαν στις τιτάνιες προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε στα Δερβενοχώρια περιέθαλψαν πολλά από τα ζώα αυτά και ειδικά σκυλιά που βρέθηκαν μέσα στην πύρινη κόλαση.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media ένας πυροσβέστης αποκαμωμένος μεν από την μάχη με την φωτιά στα Δερβενοχώρια, αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος με ευαισθησίες και φιλόζωος έχει εντοπίσει δυο σκυλιά σε μια καμένη έκταση.

Τα ζώα είναι φοβισμένα και πανικοβλημένα από την φωτιά. Εχουν βρει καταφύγιο σε ένα σημείο ανάμεσα στα αποκαΐδια. Θέλουν βοήθεια και αυτό φαίνεται στα μάτια τους.

Ο πυροσβέστης τα πλησιάζει. Βγάζει το παγούρι του, ρίχνει νερό στα χέρια του και τα δροσίζει.

Τα ζώα πίνουν το νερό μέσα από τα χέρια του και δείχνουν τη χαρά τους για τον σωτήρας τους.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση