Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται επιχειρηματίας που έδειρε άσχημα τη γυναίκα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 17:16 Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται επιχειρηματίας που έδειρε άσχημα τη γυναίκα του

Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή…

Για απόπειρα  ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο επιχειρηματίας  που προκάλεσε  σοβαρά  χτυπήματα  στη γυναίκα  του, σήμερα τις πρώτες  πρωινές  ώρες.

Αργά  το μεσημέρι, ο άνδρας  οδηγήθηκε  ενώπιον του ανακριτή αλλά ζήτησε  και έλαβε  προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Την ίδια  στιγμή  η γυναίκα του, μητέρα δύο  παιδιών, βρίσκεται  στο νοσοκομείο  καθώς  φέρει  σοβαρά  τραύματα.

Θυμίζουμε  ότι το συμβάν συνέβη  περίπου  στις 4 το πρωί, με τον άνδρα να προκαλεί  σοβαρά  χτυπήματα  στη γυναίκα  του η οποία μεταφέρθηκε  στο εφημερεύον  νοσοκομείο ενώ αργότερα  ο ίδιος  συνελήφθη και κρατείται  μέχρι  την απολογία  του στον ανακριτή  τη Δευτέρα.

Πηγή: larissanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση