Προσάραξε σκάφος το βράδυ σε ακτή του Πηλίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 12:42 Προσάραξε σκάφος το βράδυ σε ακτή του Πηλίου

Σώοι οι πέντε αλλοδαποί επιβάτες του…

Συναγερμός το βράδυ της Κυριακής (6/8) στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., για προσάραξη Ε/Π - Τ/Ρ - Ι/Φ σκάφους, με πέντε (5) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στην ακτή Μηλίνας στο Πήλιο.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που ενημερώθηκε σχετικά, έσπευσαν στο σημείο περιπολικό σκάφος και όχημα, διαπιστώνοντας ότι το εν λόγω σκάφος είχε προσαράξει έξω από τον λιμάνι της Μηλίνας, με τους επιβαίνοντές του, καλά στην υγεία τους. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ συνελήφθη ο κυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 277 Π.Κ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση