Έρχεται το 9ο Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων και Ν.A. Πίνδου στο Γαρδίκι Ομιλαίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023 11:21 Έρχεται το 9ο Θερινό Σχολείο Τζουμέρκων και Ν.A. Πίνδου στο Γαρδίκι Ομιλαίων

Mε θέμα: "Μονοπάτια Γεύσεων", 21-27 Αυγούστου 2023, στο Γαρδίκι Ομιλαίων του Δήμου Μακρακώμης.

Το Θερινό Σχολείο συνδιοργανώνεται από πέντε πανεπιστημιακά τμήματα από όλη την Ελλάδα με επικεφαλής το τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΙΑΚΑ), το Ινστιτούτο Νησιωτικών και ορεινών περιοχών της Μεσογείου/Κύπρος, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤΕ), τους Δήμους Μακρακώμης και Λαμιέων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαρδικιωτών Ομιλαίων Φθιώτιδας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Φθιώτιδας, ενώ τελεί υπό τη στήριξη της Ι.Μ Φθιώτιδας.

Αφορά κυρίως φοιτητές/τριες (προ- και μεταπτυχιακούς, (υποψήφιους/ες) διδάκτορες αλλά και εκπαιδευτικούς.

Για να δείτε την Προκήρυξη πατήστε εδώ: www.dimosmakrakomis.gov.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση