Ο Τρανός Χορός της Αγάπης στην Κοινότητα Αργυρίων την Πέμπτη 17 Αυγούστου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 10:21 Ο Τρανός Χορός της Αγάπης στην Κοινότητα Αργυρίων την Πέμπτη 17 Αυγούστου

Ο Δήμος Μακρακώμης και τα 9 χωριά του Ινάχου σας προσκαλούν την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 και ώρα 18:00, στο Εξωκλήσι  της Αγίας Παρασκευής στην Κοινότητα Αργυρίων, στη Λαογραφική Εκδήλωση του Τρανού Χορού της Αγάπης, που συμβολίζει την αγάπη, την ομόνοια, την αλληλεγγύη, τη δύναμη, την συλλογικότητα και τη δημιουργία. 

Η εκδήλωση αποτελεί μια συνδιοργάνωση του Δήμου Μακρακώμης, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε, των 9 χωριών του Ινάχου: Καλλιθέα, Ανατολή, Αργύρια, Δίλοφο, Κολοκυθιά, Κυριακοχώρι, Μάρμαρα, Νικολίτσι, Περιβόλι, και του Συλλόγου Απανταχού Αργυριωτών .

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση