Συνελήφθη με ναρκωτικά ενώ είχε διαρρήξει κατάστημα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 08:04 Συνελήφθη με ναρκωτικά ενώ είχε διαρρήξει κατάστημα

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών έφεραν αποτέλεσμα στο πλαίσιο του Αυτοφώρου…

Ένας 41χρονος Έλληνας συνελήφθη πρωινές ώρες της Τετάρτης (16-08-2023), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων-Μεσσαπίων, για κλοπή από κατάστημα.

Επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία ξημερώματα της Τρίτης (15-08-2023), εισήλθε παράνομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Έπειτα από διενέργεια αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του. Στην κατοχή του όμως, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής καθώς επίσης και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων-Μεσσαπίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση