Πυρκαγιές: Καλύτερα τα πράγματα στη Στερεά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 10:53 Πυρκαγιές: Καλύτερα τα πράγματα στη Στερεά

Νεότερη έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές, από τον Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Ιωάννη Αρτοποιό, περιέγραψε μια καλύτερη κατάσταση για τις πυρκαγιές στη Στερεά Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον κ. Αρτοποιό αντιμετωπίζονται πυρκαγιές σε Μακρακώμη Φθιώτιδας, Υλίκη Βοιωτίας, Κρυονέρι Ναυπακτίας, Πρόδρομο Βοιωτίας και Ταρσό Λειβαδιάς.

Στην Άνω Δροσίνη και στο Μίσχο Ροδόπης καθώς και στο «Μοσχοπόδι» Θήβας μέχρι στιγμής οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ενεργές καύσεις.

Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στα Ψαχνά Ευβοίας.

Υπενθύμισε επίσης ότι, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για σήμερα, Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023, προβλέπεται   πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας.

«Οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες και σε αρκετές περιπτώσεις ακραίες. Όλες οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας παραμένουν σε επιφυλακή και δίνουν τη μάχη στα πεδία των πυρκαγιών», κατέληξε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση