Γυναίκα χαστούκισε ιερέα για το θέμα των ταυτοτήτων!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 08:00 Γυναίκα χαστούκισε ιερέα για το θέμα των ταυτοτήτων!

Απίστευτο επεισόδιο έξω από εκκλησία στην Εύβοια!...

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 26/8 στα Ψαχνά Ευβοίας με πρωταγωνιστές μια 45χρονη γυναίκα και έναν 66χρονο ιερέα, που λειτουργεί στον συγκεκριμένο ναό εδώ και 12 χρόνια. Αφορμή οι… νέες ταυτότητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η 45χρονη η οποία ανήκει στην ενορία του 66χρονου κληρικού είχε μια έντονη αντιπαράθεση μαζί του σήμερα το πρωί έξω από την Εκκλησία.

Όπως αναφέρει ο ιερέας στην ιστοσελίδα, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα, μητέρα 2 παιδιών ζήτησε τον λόγο από τον ιερέα γιατί δεν πήρε θέση στο κήρυγμά του για τις νέες ταυτότητες.

Ο ιερέας με ηρεμία της εξήγησε πως αυτό δεν είναι ζήτημα πνευματικό, δεν αφορά την Εκκλησία, ενώ την κάλεσε, εάν επιθυμεί, να αναζητήσει απαντήσεις από τους αρμόδιους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τότε η γυναίκα εξοργίστηκε, άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τον ιερέα με χαρακτηρισμούς όπως “προδότη, πουλημένε, νεοταξίτη”, λέγοντας πως είδε στο διαδίκτυο γέροντα από το Άγιο Όρος να καλεί τους πολίτες να μην βγάλουν νέα ταυτότητα.

Ο 66χρονος κληρικός της συνέστησε να μην πιστεύει όσα βλέπει στο διαδίκτυο και τότε εκείνη βγήκε εκτός εαυτού, φτάνοντας στο σημείο να τον χαστουκίσει μπροστά στον κόσμο.

Στη συνέχεια ήρθε ο σύζυγος της γυναίκας ο οποίος κάνει και διακονήματα στον Ναό και το περιστατικό έληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση