Τραυματίστηκε πυροσβέστης σε πύρινο μέτωπο στη Θεσσαλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 12:33 Τραυματίστηκε πυροσβέστης σε πύρινο μέτωπο στη Θεσσαλία

Νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

«Συναγερμός»σήμανε στην περιοχή Στουρναρέικα, στον ορεινό όγκο των Τρικάλων, σε ένα μέτωπο φωτιάς στο οποίο ομάδες της πυρόσβεσης επιχειρούσαν ώστε να αποφύγουν πιθανές αναζωπυρώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ένας πυροσβέστης που συμμετείχε στην επιχείρηση και ανήκει στο πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τραυματίστηκε μετά από πτώση. Το σημείο που βρισκόταν ήταν αδύνατο να το προσεγγίσουν οι συνάδελφοί του κι έτσι κλήθηκε εναέρια βοήθεια που κατέφθασε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, ο πυροσβέστης διεκομίσθη με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας , για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει ελαφρά τραύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση