Ένας βραβευμένος σεφ στο Γαρδίκι Ομιλαίων (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 17:03 Ένας βραβευμένος σεφ στο Γαρδίκι Ομιλαίων (ΦΩΤΟ)

Υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει να μαγειρέψει την περίοδο των νέων καζανιών τσίπουρου…

Ο βραβευμένος, με αστέρι Michelin (το 2002), με χρυσούς σκούφους και πολλές ακόμη διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο executive chef, Νίκος Φωτιάδης, πέρασε ένα διήμερο (24-25/8) στο όμορφο και γραφικό Γαρδίκι Ομιλαίων διαμένοντας στο φιλόξενο ξενοδοχείο «Ομιλαία» της οικογένειας Βασιλείου και παρουσιάζοντας το βιβλίο του «Μουσικός Περίδρομος».

Ο γνωστός σεφ στηρίζοντας πάντα τις Ελληνικές γεύσεις και υποστηρίζοντας την τοπική παράδοση στην κουζίνα, μίλησε για το βιβλίο του που προλογίζουν οι Παναγιώτης Κουνάδης και Ηλίας Μαμαλάκης.

Οι προτάσεις του ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους όπως ενθουσιάστηκε κι ο ίδιος από τη φιλοξενία, καθώς υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει την περίοδο που βγαίνει το τσίπουρο για να μαγειρέψει συνταγές που θα πηγαίνουν με το «εθνικό» μας ποτό!

Να διευκρινίσουμε ότι η πρόσκληση του κ. Φωτιάδη έγινε από τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 9ου Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων και Ν.Α. Πίνδου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ευάγγελο Αυδίκο στο πλαίσιο των μαθημάτων του Σχολείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση