Νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Λοκρίδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 08:02 Νέες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Λοκρίδα

Τι ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για Τετάρτη και Πέμπτη…

Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, το Πρακτορείο Αταλάντης του ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε διακοπές ρεύματος το προσεχές διήμερο (30-31/8) σε περιοχές του Δήμου Λοκρών και του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023, στις Λιβανάτες, και συγκεκριμένα στις οικίες και τα μαγαζιά αριστερά και δεξιά της νέας γέφυρας από 08:00πμ έως 13:00μμ και στον οικισμό Σκάλα, Λιμενικό Ταμείο, παραλία Λιβανατών, Αρκίτσα, Κέδρος, Άγιος Νικήτας από 14:00μμ έως 15:00μμ.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, στους οικισμούς Ανάβρα, Μενδενίτσα, Καραβίδια και σήραγγες Καλλίδρομου από 08:00πμ έως 11:00πμ.

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση