Λαμία: Τροχαίο σε "γνωστή" διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 10:04 Λαμία: Τροχαίο σε "γνωστή" διασταύρωση - Δείτε εικόνες

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου διακομίστηκαν δύο άτομα - Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε ένας μαθητής που επέβαινε στο ένα αυτοκίνητο.

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 7:00΄ το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Χαλκομάτας και Πηλίου, μια διασταύρωση στην οποία δυστυχώς γίνονται συχνά πολλά τροχαία.

Αιτία της σύγκρουσης ήταν η παραβίαση του STOP από τον οδηγό του Toyota, ο οποίος κινούταν επί της οδού Πηλίου με κατεύθυνση προς Νέα Άμπλιανη, με αποτέλεσμα να "εμβολίσει" ένα Opel το οποίο ανέβαινε την οδό Χαλκομάτας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα στο σημείο παρέλαβαν τον οδηγό και τον συνοδηγό του Toyota για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.

Επίσης ευτύχημα ήταν το ότι δεν τραυματίστηκε  και ο 15χρονος μαθητής που επέβαινε επίσης στο ίδιο αυτοκίνητο.

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας έχουν αναλάβει την προανάκριση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε το τροχαίο.

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του συμβάντος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση