Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 13:37 Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας

Μέχρι αύριο, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, οι αιτήσεις εγγραφής και την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, οι ενδοσχολικές εξετάσεις εισαγωγής.

Το Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο - Γυμνάσιο Λαμίας «Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης», καλεί μαθητές και μαθήτριες της Δευτέρας (Β΄) και της Τρίτης (Γ΄) τάξης Γυμνασίου, καθώς και της Δευτέρας (Β΄) τάξης Λυκείου, για κατάθεση αίτησης εγγραφής από την Δευτέρα, 04-09-2023, μέχρι την Τρίτη, 05-09-2023, και ώρα 15:00, προκειμένου να συμμετάσχουν στις ενδοσχολικές εξετάσεις εισαγωγής, οι οποίες θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας, οδός Σινώπης 1, Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ενίσχυση της διάθεσης αριστείας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών μας, και σαν μια πρόσκληση γνωριμίας με τον ωραίο στίβο της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης έχει καθιερώσει υποτροφίες και κίνητρα για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Σχολείου 2231021381, 2231022576 και 6977230417 (κ. Ιωάννης Ζαχαράκης, Διευθυντής) ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σχολείου μας www.ekklamias.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση