Λαμιώτης πυροσβέστης απεγκλωβίζει γυναίκα από χείμαρρο στο Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 09:06 Λαμιώτης πυροσβέστης απεγκλωβίζει γυναίκα από χείμαρρο στο Βόλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα από 100 άτομα χρειάστηκαν βοήθεια για να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο…

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο Βόλος που δοκιμάζεται το τελευταίο 24ωρο από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που προκαλεί η κακοκαιρία Daniel.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, το Κέντρο Επιχειρήσεων μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (5/9) είχε λάβει 690 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις ατόμων προς ασφαλή σημεία.

Από αυτές οι 670 ήταν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, εκ των οποίων οι 500 στη Μαγνησία, όπου από νωρίς επιχειρούν μεταξύ άλλων και 16 Πυροσβέστες με 8 οχήματα από τις Υπηρεσίες της Φθιώτιδας.

Θυμίζουμε ότι Συντονιστής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών τόσο στη Στερεά Ελλάδα, όσο και στη Θεσσαλία είναι ο Υποστράτηγος Ευάγγελος Φαλάρας που βρέθηκε κι εκείνος από τις πρώτες στιγμές στις πληγείσες περιοχές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι Πυροσβέστες έχουν μεταφέρει πάνω από 100 άτομα σε ασφαλή σημεία και στους απεγκλωβισμούς έχουν βοηθήσει και τα πληρώματα από τη Λαμία, σε αρκετές επικίνδυνες αποστολές.

Όπως αυτή στο παρακάτω βίντεο όπου, Λαμιώτης εποχικός πυροσβέστης κουβαλάει στην πλάτη του μια γυναίκα για να την περάσει σε ασφαλές σημείο μέσα από ορμητικό χείμαρρο στην οδό 2ας Νοεμβρίου στο Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση