Ανοιχτός ο ΑΘΕ σε όλη τη Στερεά Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 09:42 Ανοιχτός ο ΑΘΕ σε όλη τη Στερεά Ελλάδα

Προβλήματα στον Ε65…

Μετά το σφυροκόπημα της κακοκαιρίας Daniel σε Φθιώτιδα και Βοιωτία, ο αυτοκινητόδρομος Αθήνας - Θεσσαλονίκης στα όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία στη Μαγνησία και Λάρισα που είχε διακοπεί από το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο παραμένει μια σημαντική λεπτομέρεια ότι η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο κομμάτι από Κατερίνη προς Λαμία, διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Με μήνυμα του «112» το πρωί της Πέμπτης (09:39’) υπενθυμίζεται ωστόσο ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στο Νομό Μαγνησίας, που σημαίνει ότι όσοι έχετε προορισμό τη συγκεκριμένη περιφερειακή ενότητα, δε θα μπορέσετε να ταξιδέψετε.

Επιπλέον να σημειώσουμε ότι παραμένει κλειστός ο Ε65 από το 31,9 χλμ (Ξυνιάδα) έως 47,5 χλμ, όπως βέβαια και ο παλιός δρόμος Λαμίας - Λάρισας και Λαμίας - Καρδίτσας στην ευθεία του Δρούγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση