Παράταση υποβολής δήλωσης ΟΣΔΕ για τις πληγείσες περιοχές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 10:33 Παράταση υποβολής δήλωσης ΟΣΔΕ για τις πληγείσες περιοχές

Ισχύει για όλη τη Θεσσαλία, τη Φθιώτιδα και τον Έβρο…

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ σχετικά με έμμεση παράταση της οριστικοποίησης της υποβολής των δηλώσεων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2023.

«Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στις περιοχές της χώρας που χτυπήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα και στο πλαίσιο του άρθρου 3 του ΚΑΝ 2116/2021 σχετικά με τις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και εξαιρετικές περιστάσεις, σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα δεχθεί οριστικοποίηση δηλώσεων Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - ΕΑΕ έτους 2023 μετά την καταληκτική ημερομηνία στις 11/9/2023 χωρίς την επιβολή ποινής καθυστέρησης.

Η συγκεκριμένη εξαίρεση αφορά αυστηρά την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Για την υπόλοιπη χώρα ισχύει η καταληκτική ημερομηνία 11/9/2023».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση