Ενισχύεται με Κατερίνα Ντζάθα ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2023 17:08 Ενισχύεται με Κατερίνα Ντζάθα ο ΠΑΣ Λαμία

Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Κατερίνα Ντζάθα για το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών.

Η 24χρονη Λαμιώτισσα αθλήτρια (γεννημένη το 1999) αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και παραχωρήθηκε με μετεγγραφή από τον Ατρόμητο Πατρών όπου αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία σε ακαδημία ποδοσφαίρου αγοριών της πόλης μας.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία «είναι μια προσθήκη έμπειρης αθλήτριας με παραστάσεις από τη Β΄ Εθνική που είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει μαζί και με τις άλλες αθλήτριες που θα έρθουν, το υπάρχον ρόστερ, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση για τη φετινή περίοδο.

»Το Δ.Σ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και δημόσια το φίλο σωματείο του Ατρομήτου Πατρών για την παραχώρηση της και εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής που συμμετέχει

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση