Ανέβηκαν στους 14 οι νεκροί από την κακοκαιρία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 14:10 Ανέβηκαν στους 14 οι νεκροί από την κακοκαιρία

Εντοπίστηκαν και οι ηλικιωμένοι που αγνοούνταν στη Μεταμόρφωση…

Μετά τον 58χρονο στα περίχωρα των χωριών Αγίου Δημητρίου και Πέτρινου, οι άνδρες των διασωστικών συνεργείων, εντόπισαν ακόμη δύο σορούς στην περιοχή της πλημμυρισμένης Μεταμόρφωσης Καρδίτσας.

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net πρόκειται για την 85χρονη και τον 65χρονο γιο της που αγνοούνταν από την οικία τους στη Μεταμόρφωση.

Πλέον οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel φθάνουν στους 14 και οι αγνοούμενοι είναι 3 όλοι τους από την περιοχή της Μαγνησίας και συγκεκριμένα:

Από 5-09-2023, ένας (1) 42χρονος στην Αγία Αικατερίνη Βόλου

Από 7-09-2023 δύο (2) Αυστριακοί (35χρονος και αγνώστου ηλικίας) στα Ποτιστικά Πηλίου

Οι νεκροί, είναι 2 είναι στον Παλαμά, 2 στην Αστρίτσα, 2 στη Μεταμόρφωση, 1 στη Μαραθέα, 1 στην περιοχή μεταξύ Αγίου Δημητρίου και Πέτρινου και 1 στον Ελληνόπυργο, 1 στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στο Πετρωτό και 4 στη Μαγνησία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση