Το «ευχαριστώ» της Προέδρου της Μεγάλης Βρύσης

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 15:14 Το «ευχαριστώ» της Προέδρου της Μεγάλης Βρύσης

Με ανάρτησή της η Πρόεδρος της Μεγάλης Βρύσης Γωγώ Καπούλα, ευχαριστεί το Δήμο και όσους στάθηκαν δίπλα στους πληγέντες κατοίκους της Κοινότητας, για την αντιμετώπιση όσων άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

«Τώρα που επιστρέφουμε σε ένα ρυθμό αποκατάστασης της κανονικότητας στην Μεγάλη Βρύση, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου σ’ αυτούς οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να στέκονται δίπλα μας μέχρι να επανέλθει πλήρως η κανονικότητα. Το Δήμαρχο Ευθύμιος Καραΐσκος που ήταν παρών μέρα νύχτα και συντόνιζε όλη την επιχείρηση, τους υπαλλήλους του Δήμου, τη ΔΕΥΑΛ και τη Δημοτική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους Αντιδημάρχους που δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό μας, τους υποψήφιους και υποψήφιες συμβούλους του Συνδυασμού μας που μερίμνησαν για την καθαριότητα των κατοικιών με προσωπική εργασία αλλά και για τη σίτιση των ανθρώπων που είχαν ανάγκη, τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού, τους απλούς πολίτες, τους  κατοίκους της Κοινότητας για τη βοήθεια. Πάνω από όλους ευχαριστώ ειλικρινά τους πληγέντες για την αξιοπρεπεια, την υπομονή τους και την συνεργασία. Δεν αναφέρω ονόματα για να μην παραλείψω κάποιον.. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Η προσπάθεια συνεχίζεται μέχρι να επουλωθεί και η τελευταία πληγή της Μεγάλης Βρύσης. Η ώρα της μάχης και της προσφοράς δεν είναι ευκαιρία για προβολή στα social media. Όλοι μαζί μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση