Νεκρός ψαροντουφεκάς στη θαλάσσια περιοχή Αλυκής Βοιωτίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:32 Νεκρός ψαροντουφεκάς στη θαλάσσια περιοχή Αλυκής Βοιωτίας

Τραγωδία στην Αλυκή του Δήμου Θηβαίων, καθώς απογευματινές ώρες της Τετάρτης (13/9/23) εντοπίστηκε νεκρός από ιδιώτη δύτη ένας 57χρονος ψαροντουφεκάς από τη Χαλκίδα.

Είχε προηγηθεί δήλωση στο Β’ Λιμενικό Τμήμα Θίσβης του Λιμεναρχείου Ιτέας ότι αγνοούνταν ο άτυχος άνδρας και ξεκίνησαν οι έρευνες με ιδιωτικό σκάφος το οποίο και περισυνέλεξε τη σορό.

Στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση