Ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην βρει παραβάσεις

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 13:23 Ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην βρει παραβάσεις

Σύλληψη δημόσιου υπαλλήλου και συνεργού του για δωροληψία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, αντίστοιχα…

Την παράνομη συναλλαγή υπαλλήλου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στη Χαλκίδα με ιδιοκτήτη επιχείρησης ΚΤΕΟ, έφερε στο φως η Ασφάλεια Χαλκίδας μετά από καταγγελία του τελευταίου.

Σε βάρος του δημοσίου υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία και σε βάρος ενός ακόμη συνεργού του στον οποίο κατέληξαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (26/9/23) ο ιδιοκτήτης του ΚΤΕΟ συναντήθηκε με τον επίορκο υπάλληλο και του έδωσε 5.000 ευρώ, ποσό που του ζήτησε για παράλειψη παραβάσεων που τυχόν θα διαπιστώνονται σε ελεγχόμενα οχήματα, μέσω της σχετικής ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Ακολούθως αυτός τα έδωσε σε συνεργό του κι εκεί επενέβησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι και κατάσχεσαν τα χαρτονομίσματα που ήταν προσημειωμένα και πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Χαλκίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση