Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Γυρίσματα της Τύχης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 09:18 Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας - Κερδίστε προσκλήσεις για την ταινία «Γυρίσματα της Τύχης»

«Ο Εξορκιστής», «Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ» και «Γυρίσματα της Τύχης» οι ταινίες της εβδομάδας στο Cinepolis Γαλαξίας!

Στην πρώτη αίθουσα προβάλεται η ταινία «Ο Εξορκιστής», το νέο καθηλωτικό σίκουελ της θρυλικής ταινίας τρόμου, ξεθάβει όλα τα κόλπα ενός σκουριασμένου Διαβόλου.

Στη δεύτερη αίθουσα αυτή την εβδομάδα προβάλλονται: «Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ», βασισμένο στην επιτυχημένη γαλλική σειρά κινουμένων σχεδίων, ένα μιούζικαλ με φόντο το Παρίσι, και «Γυρίσματα της Τύχης», η πεντηκοστή ταινία του Γούντι Άλεν έχει γυριστεί στο Παρίσι και αποτελεί την πρώτη γαλλόφωνη ταινία της καριέρας του.

Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για την προβολή της ταινίας «Γυρίσματα της Τύχης».

Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν με μήνυμα το μεσημέρι της Παρασκευής (13/10) από το LR.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.

 

«Ο Εξορκιστής»

Περίληψη
Μετά τον τραγικό θάνατο της εγκύου συζύγου του στον φονικό Σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Βίκτορ Φίλντινγκ έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους Άντζελα. Αλλά όταν η Άντζελα και η φίλη της Κάθριν εξαφανίζονται στο δάσος και επιστρέφουν τρεις μέρες μετά χωρίς καμία ανάμνηση του τι συνέβη, ξεκινάει μία σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό και, μέσα στην απόγνωση και τον τρόμο του, να αναζητήσει το μοναδικό άτομο που έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο: την Κρις ΜακΝιλ.
 

Σκηνοθεσία: David Gordon Green
Ηθοποιοί: Ellen Burstyn, Jennifer Nettles, Ann Dowd, Leslie Odom Jr., Raphael Sbarge, Lidya Jewett, Antoni Corone, Olivia O'Neill

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ»

Περίληψη
Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;
 

Σκηνοθεσία: Jeremy Zag
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

 

 

«Γυρίσματα της Τύχης»

Περίληψη
Η Φανί (Λου ντε Λάαζ) και ο Ζαν (Μελβίλ Πουπό) μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι – είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως τυχαία στο δρόμο τον Αλέν (Νιλς Σνάιντερ), έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και έρχονται όλο και πιο κοντά…

Σκηνοθεσία: Woody Allen
Ηθοποιοί: Lou de Laage, Valerie Lemercier, Niels Schneider, Elsa Zylberstein

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

 

Ώρες προβολής:

Αίθουσα 1

  • «Ο Εξορκιστής» στις 19:15 και στις 22:00

Αίθουσα 2

  • «Λέιντι Μπαγκ και Κατ Νουάρ» στις 18:30
  • «Γυρίσματα της Τύχης» στις 21:00

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση